Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Lycksele Telemarketing AB
 

Våra tjänster

Försäljningsuppdrag
Direktförsäljning per telefon är snabbt och kostnadseffektivt. När ni anlitar oss lyssnar vi på era önskemål och använder vår erfarenhet, kunskap och metodik för nå målet gemensamt. All försäljning är behovsanpassad och utformas för att tillgodose era kunders behov.

Marknadsundersökningar/kartläggningar
Med rätt kunskap är det lättare att fatta rätt beslut. En marknadsundersökning eller kartläggning är ett bra verktyg för att få konkreta fakta om kunders uppfattning om exempelvis företag, produkter eller tjänster.

Inbjudningar/uppföljning
Det är lätt att en inbjudan glöms bort eller försvinner i mängden. Med en individuell uppföljning blir den både intressantare och lättare att komma ihåg. Vi erbjuder en unik direktkontakt som ofta leder till önskat deltagande samtidigt som det ger positiv marknadsföring. Det är både effektivt och uppfattas gärna som personligt.

 
Vi stöderVi stöder Ett narkotikafritt Sverige
© 2019 Lycksele Telemarketing | Box 16, 921 21 LYCKSELE | Tfn 0950-129 00  |  Fax 0950- 129 03